Sorsfilmek

Másfél órás önismereti/spirituális esszencia
Ősi tudás modern köntösben

Szeretettel üdvözöllek,

Lukács Zoltán Gábor vagyok, a Sorslevelek vezetője.

Egy új korszak kapujához érkeztünk. Az eddigi világképünk már lejárt, elfáradt, új energiákra van szükség. Fogjuk fel lehetőségként ezt a mostani helyzetet. Kezdjünk el tudatosan új alapokra építkezni odabent. Tegyünk azért, hogy ez, a minden szempontból újjáalakult hozzáállásunk a külső világban is megnyilvánuljon. Őrizzük meg a tudatosságunkat, emelkedjünk fel az új korszak tisztább, magasabb tudati szintjére.

A Sorsfilmek oldalon megjelenő előadások az emelkedés egy-egy lépcsőfokaként segítenek téged.

Mit adnak a filmek neked?

AKASHA BESZÉLGETÉS ÉVADOK

Másfél órás önismereti/spirituális esszencia
Ősi tudás modern köntösben

Akasha beszélgetések
1. évad

Szélesítsd a nézőpontodat eddig feltáratlan területeken.
Tudj meg többet az ősi spirituális alapelvekről, láss rá jobban a létezés összefüggéseire!

A videók tartalmából:

 1. Noé bárkája a XXI. században
 2. Az Akasha krónika misztériuma
 3. Mindennapi időutazás
 4. Mi az élet a Földön?
  Maharishik kincse
 5. Shirdi Sai Baba – a csendesség mestere
 6. Harcaink a karma birodalmában
 7. Módosítható a mennyei sorskönyv?

aZ ELSŐ ÉVAD ÖSSZES ELŐADÁSA

Egyenként is megvásárolhatóak

Noé bárkája a XXI. században

Úgy gondolod, hogy a láthatatlan, fojtogató takarót elengedve az nem fog a fejünkre omlani? Biztos vagy benne? Hadd meséljek neked arról, amit az ősi próféciák és India bölcsessége üzen számunkra…

Talán hamarosan lehetőségünk lesz felszállni Noé új bárkájára, ami a XXI. században jön el értünk? Hogyan válthatunk rá jegyet? Hol és hogyan lehet majd csatlakozni? Min változtassunk az életünkön, hogy része lehessünk az új, már formálódni kezdő világképnek? Hogyan és mit tehetünk mi, együtt, csendben, az imáinkkal, belső világunk átformálásával, hogy a dolgaink jól alakuljanak? Hogyan emeljük magasra és tartsuk is úgy a rezgésszintünket, hogy elkerülhessük a kockázatokat?
Tovább olvasom

Az Akasha-krónika misztériuma

Akasha, egy ősi, mély jelentéssel bíró szanszkrit szó. Akasha, az energia, ami körülöleli létezésünk minden rezdülését. A végtelen tudatosság mezeje, az emberiség közös emlékezete, a spirituális tér, ami mindent áthat…

India ősi mesterei, a Maharishik korlátlan betekintéssel bírtak ebbe a szent mezőbe. Hogyan juthattak el erre a szintre? Milyen utat jártak be kutatásaik során? Miért tekintettek bele újra és újra? Az innen érkező szakrális tudást az eredeti forma tükörképeként őrizték meg számunkra. Ezek a pálmalevelek könyvtárai, ahol négy és fél milliárd kéziratot őriznek és védenek. A végtelen sokaságból 110 millió sorslevél van. De milyen tudást tartogat a többi?
Tovább olvasom

Mindennapi időutazás

Gondolhatunk-e úgy a Maharishire, mint egy kozmikus időutazóra? Az egy kötegben lévő sorslevelek talán egy-egy élet párhuzamos létét mutatják be? Hogyan és miért nem lehetséges az időutazás? Ennek ellenére hogyan és miért vagyunk képesek rá?…

Ha a múlt nem változhat, a jövő miért változékony? Tükrözhetjük-e a múltat a jövőre? A jövő lehet-e olyan, mint egy időből kanyarított kakaós csiga, vagy inkább olyan lenne, mint egy zavaros kvantumleves?
Tovább olvasom

Mi az élet a Földön?

Mi lehet az élet kulcsa? Mik a létezés feltételei? Mi tartja egyben ezt az elképzelhetetlenül ingatag, mégis betonstabil egyensúlyt? Hogyan működhet az élet évmilliók óta annak ellenére, hogy milliónyi paraméter pontos egyezése szükséges a rendszer megmaradásához?

Sőt, létezik-e egyáltalán a létezés? Talán nem másról van szó, mint egy kivetített elmekép végtelen körforgása, amit a mennyei moziban nézünk? Talán a Teremtő pontosan tudta, mit és hogyan kell teremtenie, hogy ellátogathassunk a Földre és futtassuk az sorsfeladat című programot?
Tovább olvasom

Maharishik kincse – tanulságos történetek a bölcsek életéből

Kik voltak valójában a Maharishik? Hogyan válhattak olyan szintű tisztánlátóvá, amivel hiteles, pontos, részletes információkat írhattak próféciáikba? Az előadás során bemutatok több, idáig ismeretlen, vagy rejtve maradt Maharishit. Megismerheted a hozzájuk kötődő fő üzeneteket és tanításokat, életük sorsfordító csomópontjait.

Sai Baba – A csendesség mestere

Shirdi Sai Baba egy indiai szent, akinek igen értékes gondolatokat köszönhetünk. Tanításának központjában a szeretet áll. Úgy tartotta, hogy Isten tisztelete, a csendesség, a békesség és a szeretet megélése a legfontosabb, ezzel képezhetünk egy olyan alapot, amire végül mindent fel tudunk majd építeni. Tanításait vallástól, felekezettől függetlenül mindenkinek ajánlotta.

Harcaink a karma birodalmában

Sorsunk útját járva valójában egy olyan tapasztalati mezőn kelünk át, ahol a karmánk által szabott feladatokkal találkozhatunk. Mindaz, ami ránk vár, ami történik, valamilyen korábbi, akár régi életekre visszanyúló esemény eredménye. A cél a teljes kiegyenlítődés. Ezt akkor érhetjük el, ha minden cselekedetünk minden oldalát és lehetőségét megéltük.

Mit tehetünk azért, hogy a karmikus tapasztalásokat a szenvedés helyett a tudatosság és a derű határozza meg? Miként győzhetünk ebben az önmagunkért vívott nemes harcban?
Tovább olvasom

Módosítható a mennyei sorskönyv?

Felelősséggel tartozunk a saját sorsunkért. Életünk nem független tőlünk energia. Gondolatainkkal, döntéseinkkel és cselekedeteinkkel hatással vagyunk rá. Egy adott keretrendszerrel születünk, ami kijelöl számunkra bizonyos lehetőségeket és útvonalakat. Az, hogy a kereszteződésekben és csomópontokban merre megyünk, tőlünk függ.

Értsd és lásd, hogyan lehetsz jóban a saját sorsoddal, hogyan válhatsz önmagad legjobb barátjává. Segítsd tudatosan önmagad úgy, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat hozod ki a sorsodból. Nézd meg, hogyan, milyen formában van lehetőséged javítani, optimalizálni a saját mennyei sorskönyvedet. Válj önmagad védőangyalává.
Tovább olvasom

Akasha beszélgetések
2. évad

Szélesítsd a nézőpontodat eddig feltáratlan területeken. 
Tudj meg többet az ősi spirituális alapelvekről, láss rá jobban a létezés összefüggéseire!

A videók tartalmából:

 1. Ősi spirituális értékrend a modern világban – egy út az élethez
 2. Lelki immunerősítés – gyakorlati tanácsok a legnehezebb időkre
 3. Egészségmegőrzés sötétség idején – az ősi mesterek életmódja
 4. A létezés dimenziói – az energiamátrix rétegei
 5. Sziddhik, a 26 misztikus képesség, a szuperhősök köztünk járnak
 6. Sadachara Smruti – a megvilágosodás útjának napirendje
 7. Feltámadás kezdőknek és haladóknak

a második ÉVAD ÖSSZES ELŐADÁSA

Egyenként is megvásárolhatóak

felvétel elérhető

Ősi spirituális értékrend a modern világban - egy út az élethez

Az, hogy hogyan éljük meg a világ történéseit, főként rajtunk múlik. A mindennapokban gyakorlati dolgokkal is tehetünk azért, hogy megkönnyítsük a saját helyzetünket és tudatosan forduljunk az életünk felé. Ehhez kapunk egy gyakorlati útmutatót és listát, amit érdemes a napi rutinunk részévé tenni. Az előadáson egyszerű, rövid, mégis mély spirituális tartalommal bíró gyakorlatokba kaphatsz betekintést.

 

Ismered a legfontosabb mantrákat?

Mit tudsz a mudrák, a szakrális kéztartások működéséről?

Hogyan meditálj egy zűrös nap végén?

Melyek a legfontosabb imák, amik az életed emelését segítik?

Tovább olvasom

2020. december 10.

Lelki immunerősítés - gyakorlati tanácsok a legnehezebb időkre

Az, hogy hogyan éljük meg a világ történéseit, főként rajtunk múlik. A mindennapokban gyakorlati dolgokkal is tehetünk azért, hogy megkönnyítsük a saját helyzetünket és tudatosan forduljunk az életünk felé. Ehhez kapunk egy gyakorlati útmutatót és listát, amit érdemes a napi rutinunk részévé tenni. Az előadáson egyszerű, rövid, mégis mély spirituális tartalommal bíró gyakorlatokba kaphatsz betekintést.

 

Ismered a legfontosabb mantrákat?

Mit tudsz a mudrák, a szakrális kéztartások működéséről?

Hogyan meditálj egy zűrös nap végén?

Melyek a legfontosabb imák, amik az életed emelését segítik?

Tovább olvasom

2021. január 14.

Egészségmegőrzés sötétség idején - az ősi mesterek életmódja

Az életminőségünk nagyban függ attól, hogy a testünket mivel tápláljuk nap mint nap. A gondokat, bajokat megelőzve könnyebb megélni a spiritualitásunkat. Ha a testtel baj van, megbetegszik, az elviheti a fókuszt a gyakorlati és lelki életről egyaránt.

Az előadáson megismerheted a védikus sziddha táplálkozás és életmód alapjait. Olyan ősi, gyakorlati tanácsokról lesz szó, amiket a modern világban is könnyen be tudunk építeni a mindennapjainkba.

Hogyan táplálkoztak az ősi sziddha mesterek?

Hogyan kúrálták magukat, amikor nem voltak tabletták?

Milyen gyógynövényeket használtak a leggyakrabban az egészségük megőrzésére?

Tovább olvasom

2021. február 4.

A létezés dimenziói - az energiamátrix rétegei

Ahogy a tér és az idő hat egymásra, úgy az életünknek más energiái és dimenziói is jelen vannak. Az események nem véletlenszerűen történnek, van egy felsőbb rendezőelv, ami az isteni szemüvegen keresztül egésszé rajzolja ki az olykor kuszának tűnő földi világot.

 

A létezést átszövő energia mindenhol megnyilvánul, különböző formákban, ez életünk minden történésére hatással van.

Hogyan működnek az egyes dimenziók?

Milyen lehetőség van az onnan származó tudás csatornázására?

Hogyan érzékelhették az ősi bölcsek a különböző tér-idő síkokat?

Miként hajtotta és vágta a dimenziókat a Maharishi, hogy az örök itt és most birodalmában láthasson téged?

Tovább olvasom

2021. február 25.

Sziddhik, a 26 misztikus képesség, a szuperhősök köztünk járnak

Számos olyan mesterről hallottunk már, akik hozzájutottak a sziddhik teljes tárához, számos különleges képességgel rendelkeztek. Gondolhatunk akár arra, amikor a feljegyzések szerint Jézus vízen járt, Mózes pedig kettéválasztotta a Vörös-tengert. 

 

Mindenkinek lehetősége van a saját dharmája, eddigi megszerzett tapasztalata alapján arra, hogy bizonyos képességeket sajátítson el. Erre akkor van lehetőség, ha megteszel érte dolgokat, a megfelelő úton jársz, eléred azt a rezgésszintet. Egy képesség akkor nyílhat meg, ha jóra fogod használni azt, ami megnyilvánul, a többiek, az emberiség, a világ, az univerzum javára.

Te szuperhős vagy?

Hallod, amit látsz?

Hallottál már a telekinézisről?

Hogyan nyilvánul meg a próféta képessége?

Gyakran vannak megérzéseid? Figyelsz rájuk?

Talán te is tisztánlátóvá válhatsz?

Tovább olvasom

2021. március 18.

Sadachara Smruti - a megvilágosodás útjának napirendje

Sokan gondolják, hogy a megvilágosodás és a tisztánlátás útján járnak. Hogyan látták az ősi mesterek, miként építsük fel a mindennapjainkat, hogy valóban haladjunk az úton, ne csak vágyakozzunk rá? Az előadáson 35 olyan tanácsról és napi szokásról lesz szó, amiből akár csak néhányat a napjainkba építve is nagyban emelhetjük a rezgésünket.

 

Miről is szólnak valójában az egyes napszakok?

Mikor igazán erősek az egyes imák és mantrák?

Hogyan léphetünk a testi és lelki tisztaság útjára?

Miként nyerhetünk bebocsátást a felemelkedettek égi csarnokába?

Tovább olvasom

2021. április 8.

Feltámadás kezdőknek és haladóknak

A legtöbb hit és hitrendszer egyetért abban, hogy a földi életünk végén történik valami, egy különös létállapotba kerülünk. Hívhatjuk ezt halálnak, lezárásnak, vagy éppen egy időszak végének. Itt hagyjuk a testünket és átlépünk egy másik dimenzióba.

  Mérlegre kerülnek a tettek és gondolatok. Ez alapján történik majd meg a létezésünk következő lépése, hogy milyen irányt veszünk majd az újjászületés során.

Az előadás során megismerhetjük, hogy mit tanított nekünk az óegyiptomi spirituális világ a halálról.

Milyen energiák működhettek a húsvéti történések mögött?

Hogyan történhetett a feltámadás és az újjászületés?

Hogyan alakul ki az élet a különböző isteni energiák tükrében?

Tovább olvasom

Amit fontos tudnod

Az előadások neked szólnak, ha...

Dupla garancia

Ha az előadás végeztével úgy érzed, hogy nem kaptál olyan tudást, amivel jobbá teheted az életed, akkor 48 órán belül bármikor visszakérheted az előadás árát és mi készségesen visszautaljuk neked az összeget. Ezzel együtt magabiztosak vagyunk, hogy ha végighallgatod és gyakorlatba ülteted az elhangzottakat, akkor többszörösen meg fog térülni a befektetett összeg. Próbáld ki, nem veszíthetsz!

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy bármennyire is jó a tudásanyag, amit kapunk a előadáson, mégis valamiért úgy érezzük, hogy most nem vagyunk befogadóak erre. Ez természetes, és ezen esetben sem szeretnénk, ha csalódnál. Ha valamiért úgy érzed, hogy mégsem neked szól ez az előadás, az első héten  meggondolhatod magad és mi visszajuttatjuk neked a befizetett összeget. Így semmi kockázatot nem vállalsz a jelentkezéssel.