Akasha beszélgetések – online alkalmak
1. évad

Új kor kapuja tárul fel

Haladjunk át rajta tudatosan, avagy túlélési tanácsok a XXI. századra

Szeretettel üdvözöllek,

Lukács Zoltán Gábor vagyok, a Sorslevelek vezetője. Folytatódik az Akasha beszélgetések előadássorozat, ezúttal online formában érkeznek az előadások. Egy új korszak kapujához érkeztünk. Az eddigi világképünk már lejárt, elfáradt, új energiákra van szükség.  Fogjuk fel lehetőségként ezt a mostani helyzetet. Kezdjünk el tudatosan új alapokra építkezni odabent. Tegyünk azért, hogy ez, a minden a minden szempontból újjáalakult hozzállásunk a külső világban is megnyilvánuljon. Őrizzük meg a tudatosságunkat, emelkedjünk fel az új korszak tisztább, magasabb tudati szintjére.

Elérhető csomagok

Lehetőséged van a teljes évadot egyben, vagy az évad bármely előadását külön-külön megvásárolni.

Előadás felvétel + munkafüzet csomag

Ft 4500 (Az ÁFA szerepel az árban)
  • hozzáférés az előadás felvételéhez a sorsfilmek.hu-n
  • akár évek múlva is visszanézheted az előadásokat

"All inclusive" teljes évad csomag

Ft 25.000 (Az ÁFA szerepel az árban)
  • hozzáférés az évad összes előadásának felvételéhez
  • a megrendeléssel létrejövő fiókoddal később is, bármikor visszanézheted az előadásokat

AZ ELSŐ ÉVAD ÖSSZES ELŐADÁSA

Az előadások egyenként is megvásárolhatóak.

Noé bárkája a XXI. században

4.500 Ft

Úgy gondolod, hogy a láthatatlan, fojtogató takarót elengedve az nem fog a fejünkre omlani? Biztos vagy benne? Hadd meséljek neked arról, amit az ősi próféciák és India bölcsessége üzen számunkra…

Talán hamarosan lehetőségünk lesz felszállni Noé új bárkájára, ami a XXI. században jön el értünk? Hogyan válthatunk rá jegyet? Hol és hogyan lehet majd csatlakozni? Min változtassunk az életünkön, hogy része lehessünk az új, már formálódni kezdő világképnek? Hogyan és mit tehetünk mi, együtt, csendben, az imáinkkal, belső világunk átformálásával, hogy a dolgaink jól alakuljanak? Hogyan emeljük magasra és tartsuk is úgy a rezgésszintünket, hogy elkerülhessük a kockázatokat?
Tovább olvasom

Az Akasha-krónika misztériuma

4.500 Ft

Akasha, egy ősi, mély jelentéssel bíró szanszkrit szó. Akasha, az energia, ami körülöleli létezésünk minden rezdülését. A végtelen tudatosság mezeje, az emberiség közös emlékezete, a spirituális tér, ami mindent áthat…

India ősi mesterei, a Maharishik korlátlan betekintéssel bírtak ebbe a szent mezőbe. Hogyan juthattak el erre a szintre? Milyen utat jártak be kutatásaik során? Miért tekintettek bele újra és újra? Az innen érkező szakrális tudást az eredeti forma tükörképeként őrizték meg számunkra. Ezek a pálmalevelek könyvtárai, ahol négy és fél milliárd kéziratot őriznek és védenek. A végtelen sokaságból 110 millió sorslevél van. De milyen tudást tartogat a többi?
Tovább olvasom

Mindennapi időutazás

4.500 Ft

Gondolhatunk-e úgy a Maharishire, mint egy kozmikus időutazóra? Az egy kötegben lévő sorslevelek talán egy-egy élet párhuzamos létét mutatják be? Hogyan és miért nem lehetséges az időutazás? Ennek ellenére hogyan és miért vagyunk képesek rá?…

Ha a múlt nem változhat, a jövő miért változékony? Tükrözhetjük-e a múltat a jövőre? A jövő lehet-e olyan, mint egy időből kanyarított kakaós csiga, vagy inkább olyan lenne, mint egy zavaros kvantumleves?
Tovább olvasom

Mi az élet a Földön?

4.500 Ft

Mi lehet az élet kulcsa? Mik a létezés feltételei? Mi tartja egyben ezt az elképzelhetetlenül ingatag, mégis betonstabil egyensúlyt? Hogyan működhet az élet évmilliók óta annak ellenére, hogy milliónyi paraméter pontos egyezése szükséges a rendszer megmaradásához?

Sőt, létezik-e egyáltalán a létezés? Talán nem másról van szó, mint egy kivetített elmekép végtelen körforgása, amit a mennyei moziban nézünk? Talán a Teremtő pontosan tudta, mit és hogyan kell teremtenie, hogy ellátogathassunk a Földre és futtassuk az sorsfeladat című programot?
Tovább olvasom

Maharishik kincse – tanulságos történetek a bölcsek életéből

4.500 Ft

Kik voltak valójában a Maharishik? Hogyan válhattak olyan szintű tisztánlátóvá, amivel hiteles, pontos, részletes információkat írhattak próféciáikba? Az előadás során bemutatok több, idáig ismeretlen, vagy rejtve maradt Maharishit. Megismerheted a hozzájuk kötődő fő üzeneteket és tanításokat, életük sorsfordító csomópontjait.

Sai Baba – A csendesség mestere

4.500 Ft

Shirdi Sai Baba egy indiai szent, akinek igen értékes gondolatokat köszönhetünk. Tanításának központjában a szeretet áll. Úgy tartotta, hogy Isten tisztelete, a csendesség, a békesség és a szeretet megélése a legfontosabb, ezzel képezhetünk egy olyan alapot, amire végül mindent fel tudunk majd építeni. Tanításait vallástól, felekezettől függetlenül mindenkinek ajánlotta.

Harcaink a karma birodalmában

4.500 Ft

Sorsunk útját járva valójában egy olyan tapasztalati mezőn kelünk át, ahol a karmánk által szabott feladatokkal találkozhatunk. Mindaz, ami ránk vár, ami történik, valamilyen korábbi, akár régi életekre visszanyúló esemény eredménye. A cél a teljes kiegyenlítődés. Ezt akkor érhetjük el, ha minden cselekedetünk minden oldalát és lehetőségét megéltük.

Mit tehetünk azért, hogy a karmikus tapasztalásokat a szenvedés helyett a tudatosság és a derű határozza meg? Miként győzhetünk ebben az önmagunkért vívott nemes harcban?
Tovább olvasom

Módosítható a mennyei sorskönyv?

4.500 Ft

Felelősséggel tartozunk a saját sorsunkért. Életünk nem független tőlünk energia. Gondolatainkkal, döntéseinkkel és cselekedeteinkkel hatással vagyunk rá. Egy adott keretrendszerrel születünk, ami kijelöl számunkra bizonyos lehetőségeket és útvonalakat. Az, hogy a kereszteződésekben és csomópontokban merre megyünk, tőlünk függ.

Értsd és lásd, hogyan lehetsz jóban a saját sorsoddal, hogyan válhatsz önmagad legjobb barátjává. Segítsd tudatosan önmagad úgy, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat hozod ki a sorsodból. Nézd meg, hogyan, milyen formában van lehetőséged javítani, optimalizálni a saját mennyei sorskönyvedet. Válj önmagad védőangyalává.
Tovább olvasom

Egyéb tudnivalók

Részvétel feltételei:

Regisztráció/vásárlás: a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, kérlek, hogy küldd be a jelentkezésed ezen a felületen.

Az előadások elérése: a weboldalon belül saját regisztrációval lesz elérhető a megvásárolt előadás.

Az előadások korlátlanul megtekinthetőek vásárlás után.

A részvételi díj: 4500 Ft / fő / alkalom minden előadás esetén, teljes évadra vonatkozó bérlet esetén pedig 25.000 Ft/évad.

Kérdésed van?

Ha felmerült bármilyen kérdésed, de itt nem kaptál rá választ, írj nekünk emailt az info@sorslevelek.hu címre, vagy hívj minket a +36 30 970 1611 számon, hétköznap 10:00 és 16:00 között.