Ájurvéda a mindennapokban

online tanfolyam, 2021. szeptember-december

Nézd meg a videót, és tudd meg,
hogyan segíthet az ájurvéda tanfolyamon megszerzett tudás az életeden, testi és lelki egészségeden.

Mit fogsz kapni a tanfolyamon?

A tanfolyam tematikája


A tanfolyam hét, egymásra épülő alkalomból áll, kéthetente szerdánként tartjuk interneten, online tanteremben.
A tanfolyamon való részvétel nem igényel előzetes képzettséget.

Mottónk: Vedd a kezedbe a sorsodat és használd a tudásodat.

Amibe betekintést nyerhetsz:

Hogyan látták, miként tárták fel az ősi Indiában az életünk, testi és lelki folyamataink összefüggéseit?

Erre ad választ az ájurvéda, az élet tudománya.

Hogy segítsek neked, egy gyakorlatias, a mindennapjaidba jól beilleszthető, könnyen megvalósítható rendszert tanítok meg neked.

A földi létezés bizony igen bonyolult. Életünket számtalan folyamat és összefüggés határozza meg. Tekinthetünk erre egy áthatolhatatlan, kesze-kusza labirintusként, ami lefelé, nehézségek felé vezet. Lehetőségünk van azonban arra is, hogy kibogozzuk a szálakat, megértsük a megérthetőt, feltárjuk és megismerjük azt a csodálatos lényt, akik valójában vagyunk.

Megmutatom számodra, hogy épül fel a szervezetünk, mik történnek bennünk. Mindezt igyekszem hétköznapi és spirituális formában is megvilágítani.

Azt szeretném, hogy jól egyél és jól legyél.

Helyszín, időpont

A tanfolyam helyszíne:

A tanfolyamot online tartjuk, Zoom virtuális tanteremben. Ennek igen egyszerű a használata, az alkalmaink kezdete előtt fogod megkapni a hozzáférést, amire csak rá kell kattintanod. Számítógéppel, laptoppal, mobiltelefonnal egyaránt csatlakozhatsz.

A tanfolyam időpontja:

A tanfolyamot szerdai napokon tartjuk, kéthetente, 18:30-tól 20:30-ig.

Ki tartja a tanfolyamot?

Lukács Zoltán Gábor vagyok, a Sorslevelek, a Sorskönyvek és a Sorsfilmek vezetője. Egy évtizede az indiai kultúra és a spiritualitás mély rétegeinek megismerése tölti ki a napjaimat. Kutatóútjaim során India számos ősi szentélyét bejártam. Guruktól, mesterektől kaptam tanításokat, beavatásokat. Előadásaimon, tanfolyaimon igyekszem ezt a szellemiséget átadni.
Tanításaimban törekszem a mély, ugyanakkor gyakorlatias és közérthető megközelítésre.

Figyelem!

1.

A tanfolyam alkalmai egymásra épülnek. Az itt kapott rendszer és tudás akkor lesz igazán használható, ha a teljes programot teljesíted. Hiányzás esetén hozzáférést kapsz a kimaradt alkalom felvételéhez, így később is tudod pótolni.

2.

A tanfolyamra a kezdés után is van lehetőség csatlakozni. Az egyes alkalmakról felvételt készítünk, így ha később kapcsolódnál be, biztosítjuk számodra a hozzáférést az addigi tanításokhoz.

A tanfolyam díja:

39 000 Ft/fő.

A tanfolyam díját lehetőséged van egyben, előre befizetni, vagy két részletre bontva. Részletfizetés esetén 2x 22 000 Ft a díj, amiből az első részletet a kezdés előtt kérjük, a másodikat pedig a negyedik alkalom előtt.

Az egyes alkalmakhoz küldünk majd neked segédletet, amit érdemes kinyomtatnod. Javaslom, hogy készülj füzettel, tollal és vízzel is, hogy gördülékeny legyen a tanulás.

Kérdés esetén nyugodtan keress: 
info@sorslevelek.hu, +36 70 598 0731

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Regisztráció: